Wykwintna kolacja składająca się z:

Zupa

Krem z zielonych warzyw z sosem balsamico i kruszoną białą czekoladą

Danie główne

 Pierś z kaczki z musem żurawinowym w winie Porto, podana z szafranowym puree

Deser

Beza Pavlova z owocami ​

Dania gorące serwowane:

Sandacz pod pierzynką serową z puree pietruszkowym, podany z carpaccio z buraka czerwonego i kaszą bulgur 

Boeuf Strogonow

Barszczyk czerwony z muffinką

Zimne przystawki na stołach:

Mięsa pieczyste szefa kuchni

Wiejskie wędliny z tradycyjnej wędzarni

Pasztet z dziczyzną z sosem cumberland

Rolada z kaczki z nutą rozmarynu i żurawiny

Polędwiczki wieprzowe faszerowane warzywami

Śledź w śmietanie 

Jajka serwowane po tatarsku

Świeży pomidor i ogórek

Sałatka cezar

Sałatka lubelska

Sosy i dipy

Pieczywo pszenne i żytnie

Bufet rybny:

Gravlax w sosie miodowo-cytrynowym

Kremowe roladki z łososia

Krewetki królewskie w cytrusowych sosach

Sałatka krabowa

Szpinakowa rolada z łososiem

Sushi Bar

Bufet staropolski:

Wędzone wędliny i wyroby staropolskie

Mięsa pieczone szefa kuchni

Kiełbasa wiejska

Wąsko krojone pieczone żeberka

Pieczony udziec wieprzowy

Staropolskie pikle i leśne grzyby

Chrzan i ćwikła

Bufet słodki:

Candy Bar

Ciasta bankietowe w papilotach

Słodkie babeczki

Pralinki orzechowe

Owoce filetowane

Soki owocowe, woda z cytryną i miętą, napoje gazowane

Kawa z ekspresu i herbata

Dodatkowo​:

Alkohol bez limitu (wódka, wino)

Drink bar przy którym barmani bez limitu, przez całą noc będą serwować pyszne i orzeźwiające koktajle

Fotościanka po to byś mógł/mogła uchwycić na zdjęciach niezapomniane chwile spędzone ze znajomymi

Pokaz sztucznych ogni oraz kieliszek szampana o północy

Cena 260 zł/osobę

Cena 240 zł/osobę dla grupo powyżej 10 osób

Rezerwacje miejsc pod nr telefonu: 502 625 802 lub 507 421 445

e-mail: info@diamentowa.com.pl

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Google+ - White Circle

Wilkołaz Pierwszy 16a (obok sklepu Lewiatan), 23-212 Wilkołaz, tel. +48 502 625 802, +48 507 421 445

Copyright by P.B. © 2015. All rights reserved.